Novi spot The Orange Stripsa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vinkovacki umjetnik Mario Pufler autor je novog kreativnog, vizualno bogatog i tehnicki profinjenog videospota labinske grupe The Orange Strips za njihovu pjesmu "Phone Cardiff" s albuma "Follow LP", u kojem se fotografije clanova ovog labinskog indie rock benda pomicu po koloritnim urbanim krovovima.

Pufler, scenarist i redatelj spota, na spotu je radio više od šest mjeseci; televizijsku je premijeru doživio u ponedjeljak na MTV-u.

Nakon dva spota koja su režirali autori iz SAD-a, i to za pjesme "Song Without A Hero" i "The Fire" (sniman prošle jeseni u New Yorku), ovaj treci povjeren je s pravom domacem vinkovackom umjetniku.

Kako saznajemo od ovog marljivog benda koji je dosad odsvirao 130-ak koncerata od Hrvatske preko Velike Britanije, Francuske i Belgije do Austrije, Slovenije i Srbije, Stripsi nastupaju 28. svibnja na Mars festivalu u Zagrebu, 12. lipnja na rijeckom festivalu Hartera te u prvom tjednu srpnja na otvaranju Labin Art Republike u svom rodnom gradu.

The Orange Strips su dobitnici Zlatne Koogle za najbolje nove izvodace 2008., a uz frontmena Valdeta Lubotenija, bend cine Tedi Mirkovic, Goran Brezac, Borjan Batagelj, Vedran Gergoric i Goran Nalic.


Podijeli: Facebook Twiter