Novi spot - 2Cellos doista na jednom čelu


2Cellos doista su postali jedno violončelo kao što su proteklog vikenda i najavili. Danas su na YouTubeu objavili novi spot za obradu "Every teardrop is a waterfall" grupe Coldplay u kojem sviraju jedno čelo, a spot je snimljen u pulskom Domu hrvatskih branitelja.

Time je i odbačena svaka sumnja da se 2Cellos raspada, a kao što se moglo pogrešno naslutiti iz tekstova koji su se jučer pojavili na hrvatskim portalima, a na tragu njihove Facebook objave da 2Cellos postaje 1Cello.

Kao što smo i pretpostavili, cijela prašina koja se podigla bila je vezana upravo uz novi spot, odnosno novi singl koji je najavljen na Amazon.comu.

Dakle, Stjepan Hauser i Luka Šulić su i dalje zajedno, i to jako bliski i neizmjerno prisni što se vidi i u spotu koji je režirao Kristijan Burlović, a producirala ga Medvid produkcija.

Ovim spotom koji su snimili početkom mjeseca vratili su se u pulski Dom hrvatskih branitelja gdje su prije dvije godine snimili svoj prvi planetarno uspješni "Smooth criminal" i postali svjetske zvijezde jer je spot do danas pogledan skoro 14 milijuna puta. I ovaj put ekipa iz Medvida napravila je odličan posao, a bit će zanimljivo vidjeti koliko će "Every teardrop is a waterfall" izazvati pažnju. Tim više jer se cijela priča "1Cello", objavljena na Facebooku, pokazala kao odličan marketinški trik.

Za nju se još vezala i priča o hakiranom Hauserovom računu na Twitteru gdje je objavljeno da je zaprosio bubnjara Dušana Kranjca, a Šulić je pristao biti kum, što je pratila i jedna čudna fotografija Hausera i Kranjca s vazelinom u ruci.

Naravno, Hauser je objasnio da mu je izvjesni "psihopat" hakirao Twitter, kao i Kranjcu i Šuliću, da bi se kasnije svi šalili u to ime. U svakom slučaju, prašina se podigla, a za sada imamo novi spot i singl koji nije skinut s novog albuma "In2ition" pa ćemo vidjeti koliko će sva ta buka pomoći promociji i slavi ne samo spota nego i dvojca koji krajem mjeseca nastavlja sa svjetskom turnejom pa je u subotu u Ljubljani, nakon čega kreću za New York. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter