Novi singl za 45. rodendan Anelida

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premijernim emitiranjem nove pjesme "Lipa Istro moja" pocelo je radijsko druženje u nedjelju s Anelidima u studiju Radio Pule. Rijec je o emisiji "Gost iz svijeta glazbe" koju vodi Ludvik Slana uz tehnicku podršku tonskog realizatora Maura Giorgija Mifre, a zanimljivo je da se dio ove emisije prenosio uživo i na Radio Splitu.

Ova je godina za Anelide prava slavljenicka - slave 45 godina umjetnickog rada, a prije desetak dana Hrvatska glazbena unija dodijelila im je nagradu Status za životno djelo.

Inace, Anelidi ce u ponedjeljak 3. svibnja u INK-u održati koncert pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pule. Koncert pod nazivom "45 nam je godina tek… " pocinje u 20.30 sati, a uz njih ce nastupiti i brojni glazbenici s kojima su suradivali - Alen Vitasovic, Livio Morosin, Vesna Nežic Ružic, Sergio Pavat, Lidija Percan, Daniel Nacinovic, klapa Lungomare, zbor Zaro, Erik Balija, Serdo Valic i Bruno Krajcar, a program ce voditi Dražen Turina Šajeta.

Slavljenicki koncert Anelida u kazalištu je poklon gradanima Pule u povodu proslave Dana grada, stoga se ulaz nece naplacivati, ali ce publika u INK moci uci iskljucivo s pozivnicama, koje ce se dijeliti sljedecih dana u raznim radio i televizijskim emisijama.

Dugogodišnja karijera, osim svima dobro poznatih hitova poput "Istrijanko moja mila", "Geraldina" , "U konobi", "Mala Keti" i drugih koje su se mogle i cuti u sklopu emisije, nosi i raznorazne zabavne zgode i nezgode, kojih su se prisjetili u eteru Radio Pule.


Podijeli: Facebook Twiter