Novi Sad: Prijavljen nestanak Igora Tudmana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Igor Tudman (32), rodak pokojnog predsjednika Hrvatske Franje Tudmana, prijavljen je da je nestao 7. svibnja u Novom Sadu i od tad mu se gubi svaki trag, javio je beogradski "Blic" pozivajuci se na neslužbene izvore u policiji.

Nestanak je, kako navodi ovaj list, prijavila ženska osoba koja se predstavila kao Igorova supruga Andrea, nakon što su nekoliko dana ranije zajedno došli u Novi Sad kako bi "pokrenuli neki biznis". Igor je, inace sin zagrebackog lijecnika Miroslava Tudmana kojemu je Franjo Tudman bio stric.

Kako je policiji prijavljeno, posljednji put viden je u novosadskom motelu. Igor i Andera su došli zajedno, ali je on istog dana po dolasku napustio motel. Nakon što ga nije bilo cijele noci, Andrea je pozvala policiju i prijavila nestanak. Izvor "Blica" u novosadaskoj policiji potvrdio je da postoji prijava o nestanku hrvatskog državljanina tog imena.

- Proveli smo istragu, obavili razgovore u motelu, a sad pokušavamo kontaktirati gospodu koja je prijavila nestanak, navodi "Blic" rijeci svog neimenovanog sugovornika u novosadskoj policiji. Isti izvor, piše list, napominje da je i Andrea, nakon prijave nestanka, postala nedostupna.

- Broj telefona hrvatskog operatera koji je Andrea ostavila policiji danima je nedostupan, dok se na broj iz domace mreže koji je takoder ostavila kao kontakt telefon, javlja izvjesna frizerka koja nije imala nikakve informacije o bracnom paru Tudman, tvrdi izvor "Blica".

Policija nije službeno odustala od istrage, mada postoje indicije da je Tudmanov unuk, zapravo, ostavio svoju suprugu u Novom Sadu, a on se vratio u Hrvatsku.

- Vjerujemo da mu se nije ništa dogodilo, a par cinjenica ukazuje na to da se vjerojatno vratio u Hrvatsku. Istraga je, službeno, i dalje u tijeku, rekli su "Blicu" u novosadskoj policiji.

Za Igora Tudmana u javnosti se prvi put culo prije nekoliko mjeseci kad je u emisiji "Red Carpet" Nove TV izjavio kako planira postati folk zvijezda u Srbiji i kako sprema album koji ce biti mješavina hip hopa i narodnjaka. (B. OPRIJAN ILIC/NL)


Podijeli: Facebook Twiter