Novi projekt pulskih DJ-eva

Riječka DJ-ica i producentica Miss Soulfly glavna gošća na Halloween partiju 31. listopada u Monte Serpenteu (S. DRECHSLER/NL)
Riječka DJ-ica i producentica Miss Soulfly glavna gošća na Halloween partiju 31. listopada u Monte Serpenteu (S. DRECHSLER/NL)

Dvojica mladih pulskih DJ-eva Iskren Jovandić (Innaca) i Deni Milošević (Trevor Mc Deep) prošle su zime u cilju jačanja elektronske klupske scene u Puli pokrenuli projekt Music After Dinner, baziran na organizaciji evenata na kojima, pored istarskih DJ-eva, svakog mjeseca tijekom clubbing sezone u Puli gostuju afirmirani DJ-evi iz Hrvatske i regije.

Ove sezone, zajedno s uvodnim Halloween partyjem 31. listopada, sva će se događanja zbivati u klubu Monte Serpente. Do Nove godine u planu su na istom mjestu još dva partyja, a do idućeg ljeta plan im je mjesečno organizirati jedan event.

- Osnovni nam je cilj promocija kvalitetne elektronske glazbe u našem gradu, kao i promocija lokalnih i regionalnih DJ-eva i producenata.

Pritom nam zaista nije cilj zarada, što će pokazati i povoljne cijene ulaznica već iskrena želja da se ova scena održi, a za to je najvažnije postići kontinuitet događanja, posebno tijekom zime. Glazba je važna, ali je najvažnija publika zbog koje se i stvara elektronska glazba, ističe Iskren.

Kao DJ-evi, nisu žanrovski ograničeni i glazbeno su usmjereni prema elektronskom underground zvuku koji spajaju house i techno kroz njihove podžanrove. Inače, ovaj dvojac od veljače ove godine, svakog četvrtka od 21 sat, vodi emisiju na Radio Maestralu predstavljajući ekskluzivne DJ setove svjetskih i regionalnih autora.

Na prvom ovosezonskom događaju, Halloween partyju u klubu Monte Serpente 31. listopada kao glavna gošća dolazi poznata riječka DJ-ica i producentica Miss Soulfly (Marina Karamarko).

Ona je prije par mjeseci postigla izniman međunarodni uspjeh, pobijedivši na Burn Residency natjecanju, da bi zatim postala rezident u poznatom klubu Sankeys na Ibizi, nastupajući rame u rame s najboljim svjetskim DJ-evima. Pored nje, za dva će tjedna u Serpenteu nastupiti i labinski DJ Mr. Marley te pulski trojac iz ekipe Music After Dinner -  Innaca, Trevor Mc Deep i Damian. (Z. ANGELESKI)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter