Novi proizvod ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predstavljen novi proizvod ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite Od sada samo u ERGO osiguranju jedinstveno i sveobuhvatno rješenje osiguranja troškova pravne zaštite kao samostalni proizvod

ERGO Hrvatska, koji je dio ERGO grupe, jedne od najvećih osigurateljnih grupa u Njemačkoj i Europi, obogaćuje ponudu hrvatskog tržišta jedinstvenim proizvodom ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite.

Uvođenjem novog proizvoda ERGO osiguranje potvrdilo je svoju poslovnu strategiju neprestanog praćenja tržišta kako bi klijentima pružilo inovativnu uslugu zaista prilagođenu njihovim potrebama te ponudilo cjelovitu uslugu osiguranja na jednom mjestu. Uspješno poslovanje ERGO grupe i ERGO osiguranja u Hrvatskoj potvrdili su i rezultati koje su prezentirali istaknuti predstavnici tvrtke. ERGO Pravna zaštita – samostalan je proizvod osiguranja troškova pravne zaštite, prvi takve vrste na tržištu, uz koji osiguratelj nadoknađuje troškove ostvarivanja osiguranikovih pravnih interesa, troškove njegova pravnoga zastupanja i pravne zaštite u raznovrsnim pravnim postupcima koji se vode pred raznim državnim tijelima i sudovima te troškove izvan-sudskog rješavanja sporova.

Taj specifičan sofisticirani proizvod dio je strategije razvoja ERGO osiguranja koju najbolje opisuju inovacije i usmjerenost na klijente. On je i rezultat razumijevanja potreba klijenata koji su pokazali interes za takvu vrstu osiguranja.

ERGO Pravna zaštita – osiguranje troškova pravne zaštite kreirano je po uzoru na najbolja rješenja koja na temelju svoje dugogodišnje europske prakse primjenjuje ERGO grupa, europski lider na tržištu osiguranja pravne zaštite, putem svojeg branda D.A.S. Rechtsschutz."D.A.S. Rechtsschutz predstavlja sveobuhvatnu ponudu inovativnih proizvoda na području osiguranja pravne zaštite. ERGO grupa putem D.A.S.-a upravlja najvećom mrežom pravnih stručnjaka i partnera u Europi. D.A.S. International se brine za 12 milijuna klijenata u čak 15 europskih zemalja te Južnoj Koreji i Kanadi", istaknuo je gospodin Thomas Schöllkopf, član Uprave ERGO International AG-a zadužen za srednju i istočnu Europu.

Ovisno o ugovorenom paketu, osiguranjem su pokrivena dva osnovna segmenta – područje privatnog života te područje koje uključuje promet i vozila, a osim za osiguranike pokriće vrijedi i za članove njihovih obitelji.

"ERGO osiguranje slijedom svoje strategije i načela poslovanja vođenih razumijevanjem individualnih potreba naših klijenata neprestano radi na usavršavanju postojećih i uvođenju novih proizvoda osiguranja. Kao rezultat tih nastojanja, a u skladu s temeljnim vrijednostima ERGO grupe, kreirali smo novi proizvod ERGO Pravna zaštita kao jedinstvenu i cjelovitu uslugu osiguranja troškova pravne zaštite na hrvatskom osigurateljnom tržištu.

Sklapanje te police osiguranja klijentima omogućuje da za prihvatljive iznose premije steknu sigurnost i jamstvo da će u budućnosti moći jednostavnije zaštititi svoje pravne interese rasterećeni brige o visini troškova odvjetnika ili pokretanja i vođenja sudskih postupaka", istaknuo je gospodin Žarko Fatović, predsjednik Uprave ERGO osiguranja u Hrvatskoj.

Sklapanjem ugovora o osiguranju troškova pravne zaštite osiguranicima je na raspolaganju besplatna telefonska linija 24/7 za slučajeve nužde povezane s prometnim nezgodama, osobno pravno savjetovanje s odvjetnicima, pokrivanje troškova odvjetničkog zastupanja, ostvarivanja ili zaštite prava i velik broj koristi koje su sastavni dio sveobuhvatnog proizvoda ERGO Pravna zaštita. Potpunu pravnu zaštitu možete ugovoriti putem ERGO prodajne mreže, banko kanala i agencija za zastupanje u osiguranju. Na konferenciji su predstavljeni i rezultati ERGO grupe i ERGO Hrvatske. ERGO grupa ostvarila je ukupno 17,9 milijardi eura premijskog prihoda u 2015. te je isplaćeno ukupno 16,8 milijardi eura naknada klijentima, a ERGO osiguranje u Hrvatskoj zabilježilo je porast bruto premijskog prihoda od 131 % u odnosu na prethodnu godinu. Broj osiguranika istodobno je porastao za gotovo 150%.

"Unatoč teškim uvjetima na tržištu osiguranja u Hrvatskoj, ERGO osiguranje razvija se u skladu sa zacrtanim planovima", izjavio je gospodin Thomas Schöllkopf.

ERGO kontakt za medije:Maša Rogić Bizjak

Adresa: ERGO osiguranje d.d., Radnička cesta 80, tel.: +385 1 5625 698, e-mail: [email protected]

Izvori dodatnih informacija: www.ergo-osiguranje.hr, www.ergo-versicherung.at, www.ergo.com

ERGO HrvatskaERGO životno osiguranje d.d., osnovano 2008. godine, i ERGO osiguranje d.d., osnovano početkom 2009. godine, društva su kćeri ERGOAustria International AG-a. ERGO Austria djeluje kao središte za razvoj poslovanja u Srednjoj i istočnoj Europi. ERGO pruža sveobuhvatnu ponudu životnih i neživotnih osiguranja klijentima i partnerima na hrvatskom tržištu. ERGO grupa posebnu pozornost posvećuje svojim poslovnim partnerima s kojima planira daljnji razvoj suradnje. Više informacija na www.ergo-osiguranje.hr

ERGO grupa AGERGO grupa jedna je od najvećih osigurateljnih grupacija u Njemačkoj i Europi prisutna u više od 30 zemalja svijeta s najvećim fokusom na Europi i Aziji. ERGO u svojoj ponudi ima širok spektar osiguranja i raznih dodatnih usluga. Na svojem domaćem tržištu u Njemačkoj ERGO se smatra vodećom osigurateljnom grupacijom u svim segmentima, a u Grupi radi oko 43.000 ljudi, bilo kao zaposlenici ili kao samostalni zastupnici. U 2015. godini ERGO bilježi premijski prihod od 17,9 milijardi eura te 16,8 milijardi eura isplaćenihnaknada klijentima. ERGO je dio Munich Re grupe, jednog od najvećih svjetskih reosiguratelja i preuzimatelja rizika. Više informacija na www.ergo.com

(Promo)

 


Podijeli: Facebook Twiter