Knjiga "Prehrana 21. stoljeca" je više od kuharice - ona je poput škrinjice s blagom! Na svakoj stranici zamirisat ce vam jelo iz dobrih starih vremena, a prekrasne slike probudit ce vam sjecanje na ukusne obroke iz djetinjstva. Više od 300 recepata pokazat ce vam što su bake znale kuhati i peci te vas odvesti u svijet zamamnih mirisa koji su se nekoc širili iz bakinih lonaca. Okruglice sa šljivama, gulaš od gljiva, nadjevena pura, zvjezdice s cimetom - samo su dio bogate ponude recepata u ovoj knjizi. Tu su i prakticni kulinarski savjeti, zabavne price iz dobrih starih vremena te mnoštvo fotografija od kojih ce vam rasti zazubice.
Suprotno brojnim nutricionistima koji citateljima nude razlicite redukcijske dijete, autorica je u svojoj knjizi odlucila pokazati da za one koji žele smršavljeti ne postoji zabranjena hrana i da je posve nepotrebno izbacivati bilo koju namirnicu s jelovnika, navodi se u jednoj od ocjena ovog zanimljivog prirucnika koji nudi novi pogled na hranu. Povratak namirnicama koje su nam nadohvat ruke, ali ih ne znamo dobro upotrijebiti i kombinirati nužnost je suvremenog covjeka u borbi za ocuvanje zdravlja i poboljšanja kvalitete života. Knjiga je zabavna i poucna, a autorica, iskusna nutricionistica, daje opsežan uvid u kvalitetu i hranjivost namirnica, brojne recepte, a sve to povezuje s razlicitim stanjima pri kojima je vrlo bitno što jedemo.