Novi natječaj za direktora Brijuni rivijere

(E. S.)
(E. S.)

Skupština društva Brijuni rivijera napokon je donijela odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje direktora tvrtke i jedinog člana uprave. Nakon što je bivši direktor Ratomir Ivičić početkom lipnja imenovan zamjenikom ministra turizma, zbog čega je Brijuni rivijera već mjesec i pol bez vodstva, danas je u Narodnim novinama objavljen natječaj za izbor novog direktora.

Ovo je već drugi natječaj ove godine kojim se pokušava izabrati direktor. Naime, prvi je raspisan početkom veljače kada se uz Ivičića, kojem je istekao petogodišnji mandat, javilo još troje kandidata. Ivičić je tvrtku u novom mandatu vodio tek nekoliko mjeseci prije nego što je 1. ipnja otišao u Vladu.

Novim natječajem od budućeg se direktora traži da ima visoku stručnu spremu, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, a nužno je i aktivno poznavanje engleskog jezika. Kandidati trebaju priložiti životopis, radnu knjižicu ali i potvrdu o nekažnjavanju.

Ako više kandidata ispunjava uvjete, prednost će imati onaj koji ima iskustvo rada u turizmu. Dodajmo i to da Skupština ima pravo ne imenovati niti jednog od prijavljenih kandidata te bez obrazloženja poništiti natječaj. (D. B. P.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter