Novi klub, isti hotel, novi cimer

LAKŠE SE RADI KAD JE GLAVA MIRNIJA - Josip Vuković (D. MEMEDOVIĆ)
LAKŠE SE RADI KAD JE GLAVA MIRNIJA - Josip Vuković (D. MEMEDOVIĆ)

Svuda pođi, u Rovinj dođi. Te se krilatice izgleda odlučio držati nogometaš Josip Vuković, kojem kao da je suđeno da zimske pripreme odrađuje u Rovinju. Pritom ime kluba ne igra nikakvu ulogu, jer aktualni veznjak Istre 1961 i prošle je godine dio siječnja, dok je nosio dres Hajduka, proveo u Rovinju, a od te prakse nije odustao ni kad se preselio na "Drosinu". Štoviše, zadržao je i isto mjesto boravka, hotel Eden, jedino što je promijenio cimera, ali gledano barem s geografske strane, ni tu nije napravio neke drastične promjene.

- Istina, lani sam ovdje bio s Hajdukom i cimer mi je bio Mikanović, sad sam zadržao tu splitsku vezu pa sam u sobi sa Žižićem, a jedina je razlika što smo prošle godine trenirali na glavnom terenu koji je bio odličan - nadovezao se Josip Vuković. - Ovaj pomoćni na kojem sada treniramo se malo popravio u odnosu na lani i nadam se da ćemo se ustaliti na njemu, jer ga sada kombiniramo s umjetnom travom. To je zbog vremena, ljudi koji ga održavaju kažu da je malo mekan i onda ga čuvaju da ga odmah ne "izrujemo" te nam ne preostaje ništa drugo nego da navijamo za što više sunca, jer ćemo onda moći više trenirati na "pravoj" travi.

Jučerašnji jutarnji trening, kojeg je s tribina promatrao i izvršni direktor Istre 1961 Michael Glover u društvu supruge, odrađen je tako na umjetnoj travi i okončan međusobnim susretom na pola terena. Igralo se dvaput po sedam minuta, 12 protiv 12, a onda je Vuković prvi krenuo put svlačionice. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter