Novi izgled pulskih prvoligašica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pocetkom ovog mjeseca, bez obzira na ljetnu žegu, s pripremama za nadolazecu prvoligašku sezonu krenule su i pulske odbojkašice. Igracice "OTP banke" predvodene trenerima Goranom Jovanovicem i Jasminom Brešcic Stošic krenule su u pripreme za sezonu prepunu upitnika. Ovog se, naime, trenutka ne zna ni koliko ce klubova igrati u Prvoj ligi, ni kad ce poceti ni u kakvom ce se formatu igrati, a u pulskom klubu ne znaju ovog trenutka ni tko ce biti prvi trener.

- Situacija je takva da se zbog poznatih problema koje HOS ima još ne zna ništa o predstojecem prvoligaškom prvenstvu, ali kako smo neslužbeno doznali da bi mogli startati pocetkom listopada, krenuli smo s treninzima prve ekipe - rekao je predsjednik "OTP banke", Raul Terlevic.

- U prvoj je ekipi došlo do nekih izmjena, napustile su nas tri igracice, a doveli smo cetiri nove - nastavio je predsjednik pulskog kluba. - Marina Ljubicic se vratila živjeti u Split i igrat ce za "Kaštelu DC", Mia Todorovic je prešla u "Rijeku KVIG", a Erika Komel se oprostila od odbojke. Pristupile su nam Ivana Dogan koja je došla iz vinkovackog "Vibrobetona", Jovana Dmitrovic koja je stigla iz "Vukovara", te dvije mlade igracice iz istarskih klubova, Marija Sovulj iz "Velog Vrha" i Andrea Glavaš iz "Rovinja". U rad se ponovo nakon duge stanke zbog ozljede leda ukljucila Andrea Licul, a ocekujemo da nam se nakon kontrolnog pregleda koljena prikljuci i Tina Dudic. Andrea i Tina ce raditi po posebnom programu i uz istovremeno odlaženje na fizikalnu terapiju. Osim njih dvije zdravstvenih problema imala je i Lena Radunic koju cemo postupno opterecivati i to bi ukratko, uz igracice iz prošle sezone, bio kadar s kojim cemo uci u novu sezonu. Strankinje najvjerojatnije ove sezone necemo uzimati, jer je financijska situacija takva da si to više ne možemo priuštiti - zakljucio je Raul Terlevic.

 


Podijeli: Facebook Twiter