Novi Gibonnijev album izlazi 4. ožujka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva tjedna prije izlaska poznati su detalji o novom Gibonnijevom albumu, koji je nesumnjivo jedno od najišcekivanijih izdanja ove godine.

Zvat ce se "Toleranca", a pojavit ce se u prodaji vec 4. ožujka u standardnom CD izdanju, a od 8. ožujka i limitirana verzija albuma, koja uz CD donosi i bonus DVD s ekskluzivnim videomaterijalima, medu kojima je i razgovor o nastanku pjesama novog albuma koji je s Gibonnijem vodio glazbeni kriticar Hrvoje Horvat.

"Toleranca" je snimana u razlicitim studijima, od Zagreba i Splita do Kaira, New Yorka i Adelaidea, a završni miks Gibonni i producent Nikša Bratoš napravili su u Real World Box studiju Petera Gabriela.



Album je najavljen singlom "Žedam" pocetkom prosinca, koji je ubrzo osvojio vrhove domacih top-lista, ukljucujuci rekordnih šest uzastopnih tjedana na broju 1 nacionalne top-liste svih centara Hrvatskog radija koja se emitira utorkom u sklopu emisije Turki party.

Tjednima je i broj 1 airplay liste Otvorenog radija, koji ce vec od iduceg tjedna premijerno emitirati pjesme s "Tolerance". U travnju ce uslijediti i velika koncertna turneja koja ce obuhvatiti šest gradova.

Dodajmo i da ce tri dana prije izlaska albuma u CD formatu "Toleranca" biti dostupna i na posebnoj seriji Samsungovih mobitela koja ce se od 1. ožujka moci kupiti kod jednog mobilnog operatera.


Podijeli: Facebook Twiter