Nove pjesme pulskih rockera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska grupa 052 djeluje vec 25 godina, a sve su to vrijeme ostali vjerni svom autorskom hard rock izricaju koji podsjeca na Atomsko sklonište.

Melodicni, žestoki i odlicno uvježbani u caffe baru Mimoza rasplesali su i raspjevali brojnu publiku dobro znanim starim hitovima poput onih "Brod", "Nek' ti vrijeme ide" ili pak "052", ali i novim pjesmama "Za novi dan", "Nemoj stat'", "Marjan", "Ostavila si sve", "Ja nisam tvoj" i drugima.

I u novim pjesmama, koje ce objaviti na iducem albumu, ni za milimetar ne odstupaju od dosadašnjeg stila, što ocito ne smeta publici koja se okupila u Mimozi i otpjevala veci dio repertoara zajedno s Nenom, frontmanom grupe. Koncert je završen jam sessionom kad su se grupi 052 pridružili pjevaci Deno Grom i Adriano Lampalov Banila te basistica Tea Tidic.

Kako nam otkriva gitarist grupe Valter Ostovic, 28. sijecnja 2011. godine grupa 052 održat ce u klubu Uljanik veliki rodendanski koncert.

- Uz nas ce nastupiti grupa Monah u originalnoj postavi, zatim Messerschmitt, VIS The Thunderbirds, Antitodor, Double Dose i Sake te poseban gost iz Zagreba i dragi prijatelj Dražen Buntic Bunta, kaže Ostovic.


Podijeli: Facebook Twiter