Nove kolekcije tapeta u Meblovom salonu u Puli!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sve pod jednim krovom - filozofija je to koja pokreće Meblov tim. Uz program namještaja konstantno se širi i program tapeta, dekorativnog tekstila, zavjesa, prekrivača, jastučića i ostalih detalja za uređenje interijera. Naročito je važna i poželjna usluga dizajnera i savjetnika za uređenje interijera, koji će na znalački način izabrati najbolje iz Meblova asortimana i predložiti koncept za uređenje interijera.

Meblov salon u Puli, smješten na adresi Medulinska cesta 15c, odiše elegancijom i stilom rafiniranog dizajna odabranih kolekcija namještaja, dekora i accessoiresa za uređenje doma. Posebno je inovativna kolekcija tapeta Eijffinger, koja specifičnim dizajnom i bojama daje pečat svakom domu, bilo da se radi o uređenju cijelog interijera ili o preuređenju njegova pojedinog segmenta, primjerice dnevnog boravka, blagovaonice ili spavaće sobe.

Svaki prostor priča je o ljudima koji u njemu žive pa Meblo nudi široku paletu proizvoda, kako modernog, tako i stilskog dizajna. Tako posložen asortiman daje mašti na volju te omogućava igranje raznim detaljima i njihovo usklađivanje. Moguće su mnogobrojne kompozicije materijala i dizajna.

Tapete su naročito važan i efektan detalj prilikom uređenja interijera. Novije kolekcije tapeta imaju jači dizajn, koji dominira prostorom, pa ih je poželjno postaviti na samo jedan zid, da ne bi previše utjecale na interijer. Posebna vrijednost je mogućnost usklađivanja više detalja u istom dizajnu, kao što je npr. kombinacija istog motiva na zidnim tapetama, zastorima, jastucima i prekrivačima, čime se uređenje prostora može zaista učiniti jedinstvenim.

Do 31. ožujka iskoristite do 20 % popusta na kompletan asortiman tapeta, tkanina i dekora u svim Meblovim salonima i Meblovom web-shopu! Više na www.meblo.hr. (Promo)


Podijeli: Facebook Twiter