Nove epizode "Futurame"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Futurama" ide dalje, odnosno kako je to napisao jedan novinar i neskriveni obožavatelj, ona nije ni bila prekinuta, samo je kriogenicki stavljena u hibernaciju. Popularni komicni znanstvenofantasticni crtic Davida X. Cohena i Matta Groeninga, poznatog i kao autora "Simpsona", dobit ce 26 novih epizoda koje ce se prikazati sredinom iduce godine. Nove epizode bit ce tada prikazane na kabelskom programu Comedy Central, odakle i stiže ova vijest. Serija je to koja prati dogodovštine dostavljaca pizze koji se probudio tisucu godina u buducnosti. Ukupno su prikazane 72 epizode kroz pet sezona, od 1999. do 2003. godine, na televiziji Fox, koje su kasnije reprizirane na Cartoon Networku i Comedy Centralu. U Hrvatskoj je serija prikazivana na Novoj TV.

Prije cetiri godine dogovoreno je da se snime cetiri dugometražna animirana filma koji su prvo objavljeni na DVD-u, a onda prikazani na Comedy Centralu. DVD-ovi su bili dovoljno uspješni da potaknu snimanje novih epizoda. Ocekuje se da ce se odazvati i ekipa koja je do sada likovima posudivala glasove, pa ce jednookoj Leeli glas i dalje vjerojatno davati Katey Sagal.

Serija je stekla golemu popularnost, zahvaljujuci luckastom, ali inteligentnom humoru i neobicnim likovima, poput doktora Zoidberga, vanzemaljca u obliku jastoga.


Podijeli: Facebook Twiter