Nova usluga: Slanje paketa putem kioska

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon vec uhodanog posla placanja režija, doduše još uvijek samo onih racuna koji su kodirani, u Tisku, clanu koncerna Agrokor, uveli su novu uslugu - mogucnost slanja paketa. Tisak vec godinama posluje s razlicitim kataloškim kucama za koje obavlja usluge slanja paketa, a sada je ta usluga proširena i za potrebe gradana. Osim na poštu, paketi se mogu predati na Tiskov kiosk, a  bit ce dostavljeni primatelju na njemu najbliži kiosk ove tvrtke u Hrvatskoj.

U Tisku tvrde da je dostava iz Zagreba na bilo koji njihov kiosk moguca u roku od 24 sata, što je najbrža takva usluga na tržištu. Za ostale dijelove Hrvatske paketi ce se dostavljati u roku od 48 sati od preuzimanja sa skladišta partnera. U Tisku napominju da je cijena njihove usluge trenutacno najniža na tržištu.

Kupcima se omogucava maksimalna fleksibilnost i komocija buduci da primatelj paket može preuzeti u roku od sedam radnih dana, za cijelo radno vrijeme kioska, ukljucujuci i vikende, u periodu kada to primatelju najviše odgovara.

Za vrijeme promotivne akcije, do 31. svibnja, cijena dostave iznosi 10 kuna po paketu, dok je ambalažna kutija besplatna. Korisnici usluge imaju mogucnost izabrati izmedu triju velicina kutija: male, zapremine 6,61 litre; srednje, zapremnine 14,12 litara i velike koja je ukupne zapremnine 15,55 litara. (M. VERMEZOVIC IVANOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter