Nova sezona Hippy Gardena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U samom srcu Istre, u luksuznoj vili Rustica, dizajnerica Hippy Gardena, ?urdica Vorkapic je za svoje najdraže suradnike i prijatelje organizirala party na bazenu. Party je zamišljen kao svojevrstan uvod u novu sezonu Hippy Gardena, pa je na njemu snimljena i kampanja za sezonu jesen/zima 2009/10. Glavnu ulogu i ovaj je put odigrala prekrasna Petra Friganovic (Talia model) za koju je dizajnerica jednom prilikom izjavila kako ce uvijek biti zaštitno lice Hippy Gardena.

''Fantasticna Petra i ovoga je puta utjelovila pravu Hippy Garden ženu - mocnu i ženstvenu, nesputanu i seksi, hirovitu i odlucnu, no prije svega žestoku i vrlo provokativnu. Sve ono što i brand Hippy Garden utjelovljuje'', komenentirala je ?urdica Vorkapic. ''Party smo organizirali kako bi sa svojim dragim prijateljima proslavili još jednu uspješnu sezonu, te kako bismo najavili novu kolekciju, koju cemo i ovoga puta predstaviti na Cro A Porteru i za koju vjerujem da ce biti još uspješnija od prethodne.''
Kampanju je snimio Šime Eškinja, make up potpisuje Jelena Meštrovic, dok su se za frizuru pobrinule Marija Sunara i Marina Milic za Matrix team.


Podijeli: Facebook Twiter