Nova nagradna igra Glasa Istre: Osvojite Karla!


Svi čitatelji Glasa Istre koji od sutra pa do 4. travnja sakupe 25 nagradnih kupona  imaju priliku sudjelovati u novom proljetnom ciklusu nagrađivanja. Stoga škare u ruke jer najsretnijem Glas Istre i  Autowill Pula d.o.o. poklanjaju zavodljiv gradski automobil  sa svim Opelovim vrlinama i kvalitetom.

Policu autoodgovornosti darovat će pulska podružnica Jadranskog osiguranja, a na vama je da  sakupljene kupone pošaljete na našu adresu  i  čekate da božica Fortuna malo umiješa svoje prste. Ako i ne osvojite glavnu nagradu, na vašu adresu možda stigne tablet, fotoaparat, parno glačalo s postoljem ili mikro linija.

Imena sretnika kojima će Glas Istre uručiti uskršnje nagrade saznat ćemo ovoga puta u Balama, i to u subotu, 15. travnja na Festivalu pinci.

Odavno smo zaključili da svaka omotnica s 25 kupona nagradne igre sadrži i želju  pošiljatelja da osvoji "barem glavnu nagradu", a to je ovoga puta  pravi gradski zavodnik, Opel  Karl.

Automobil koji se na prvu svidio i srcu i umu, utemeljen je  na posve novoj arhitekturi i tehnologijama koje doprinose sigurnosti i udobnosti do nedavno rezerviranih samo za vozila iz viših segmenata.

Uz urbanu jurilicu Adam i cjeloviti prodajni hit Corsu, pojavom ovog modela, Opel ima  najmlađi i najkompletniji portfelj malih automobila na tržištu. Svi kupci osjetljivi na cijenu, a žele kompletan automobil kompaktnih dimenzija, došli su na svoje.

Karl je ozbiljan automobil revolucionarnog, tihog jednolitarskog trocilindričnog motora napravljenog u potpunosti od aluminija  koji impresionira iznimnom glatkoćom i učinkovitošću pri radu. Inženjeri su tijekom faze razvoja posebno pazili na smanjenje vibracija i upotrijebili konstrukciju niske rezonancije za blok motora, podijeljenu posudu za ulje, integriranu zaštitu od buke za ispušnu granu u glavi cilindra i pokrov bregaste osovine koji apsorbira zvuk. Sve ove mjere pridonose izvrsnom ponašanju motora.

U serijskoj opremi vozila ističemo servo upravljač, putno računalo, elektronski program stabilnosti, tempomat, 6 zračnih jastuka, upozorenje za nenamjerno napuštanje vozne trake, a u dodatnoj opremi, između ostaloga,  prednja svjetla za maglu sa svjetlima u zavoju te bloetooth radio.

Dovoljno je razloga da sutra izrežete prvi kupon  nove nagradne igre Glasa Istre jer neki od vas  imat će razloga  za veliko slavlje!

(Mirjana PERKOVIĆ MELON)


Podijeli: Facebook Twiter