Nova kolekcija pulske dizajnerice Anje Stehlik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je muškim Tsunami odijelima osvojila ormare muških ljubitelja mode, pa cak i glazbenih zvijezda Stjepana Hausera i Luke Šulica koja ih nose na turneji s Eltonom Johnom, pulska dizajnerica Anja Stehlik paralelno je nastavila rad na vlastitom ženskom brendu "Stehlik".

To je Anjina prva ženska kolekcija nakon dvije godine u kojoj se odabirom materijala i krojevima osjeca potreba za ženskim modnim rukopisom. Snažna, ženstvena i chic kolekcija skrojena je od razlicitih tkanina - od svilenih resica, printanog 2D pliša pa do izvezene cipke koja je potom naglašena naborima i igrom slojevitih materijala. Ženstvena kolekcija je u beige, bordo, smedim, petrolejplavim i pudrastim tonovima te nudi boje koje naglašavaju bezvremensku eleganciju.

Dizajnerska kolekcija snimljena je i u foajeu rovinjskog dizajnerskog hotela Lone pod kaskadnom vrtnom instalacijom dizajnera Silvija Vujicica. Ostatak tima je made in Pula. Glavno lice "Stehlik" brenda je Ines Glivarec, make up i frizure osmislila je Sanja Rivic, dok fotografije potpisuje Roman Basanic.

Anja Stehlik ne staje s Tsunami brendom, vec za kroj priprema promociju ženskih odijela koja bi se na tržištu trebala pojaviti krajem godine. A za posljednju noc Anja Stehlik muškarcima preporucuje svecana odijela u suvremenijem izdanju, primjerice ukrašene epoletama, dok djevojkama sugerira modele od podatnog žerseja i cipke pojacane nekim kožnim detaljem.


Podijeli: Facebook Twiter