Nova kolekcija Anje Stehlik


"Ona je stara duša, ikona stila. Njeno ime je Brigitte..." Lajtmotiv je to nove modne kolekcije za proljeće ljeto 2016. poznate pulske dizajnerice Anje Stehlik.

"Brigitte" je novi proljetni editorial s retro ugođajem Stehlik designa, koji evocira doba ranih 60-ih, kad je putena Brigitte Bardot bila na vrhuncu slave.

I u ovoj kolekciji Anja Stehlik je ostala vjerna svom modnom izričaju. Ali sad s "Brigitte" romantičnost reinterpretira na nov i inovativan način. Sukladno imenu, u novoj kolekciji svojoj romantičnosti dodaje i dozu retro štiha, no dizajnerica ističe da su njena inspiracija ovaj puta bile nove forme i 3D strukture.

U njenom modnom svijetu i dalje vladaju haljine, a nove su Stehlik haljine dobile pročišćene linije i jednostavnije krojeve. Tu su vječna, romantično- minimalistička bijela, ali i višebojni cvjetni printevi. Modno proljeće može početi.

Autorica fotografija nove kolekcije je Ana Lorencin Buljan, MUA su Make up taxi & salon Pjerika, styling potpisuje Stehlik design (www.anjastehlik.com9, a model je Maja Vujica- Tijara Model management. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter