Nova godina: 3 noći i doček za dvoje 750 eura

U Puli će mnogi gosti dočekati 2013. godinu na Forumu (D. ŠTIFANIĆ)
U Puli će mnogi gosti dočekati 2013. godinu na Forumu (D. ŠTIFANIĆ)

Gostima koji će svoje božićne, ali i novogodišnje blagdane provesti u istarskim hotelima ne bi trebalo biti dosadno. Iako je ponuda u većini hotela standardna što podrazumijeva nekoliko noćenja, svečanu večeru za Silvestrovo te raznorazne tretmane opuštanja u u wellness centru, ipak neki hotelijeri odskaču svojom ponudom.

Jedan od njih je Maistra koja u hotelima Monte Mulini i Lone organizira posebna događanja za najluđu noć u godini.

Ove godine u hotelu Lone nastupaju Rob Birch i Nick Hallam, poznatiji kao Stereo MCs. Riječ je o vrhunskoj klupskoj atrakciji i jednoj od najzanimljivijih grupa u elektronskoj glazbi koja se proslavila hitovima poput "Connected", "Step It Up", "Creation" i "Ground Level".

Međutim, u Loneu će danima prije početi "zagrijavanje" nastupima glazbenika uz bogatu gastronomsku te wellness i spa ponudu. Tako je već za 28. prosinca organiziran nastup kultnog benda iz 80-ih Denis & Denis, a 29. prosinca na redu je posebna gastronomska večer uz poznate chefove Prisku Thuring i Toma Gretića.

Ovisno o dužini boravka, cijena paketa je od 847 kuna naviše po osobi po danu. Oni koji ne žele noćiti u hotelu, mogu rezervirati samo doček bez smještaja za 400 kuna koji osim spomenutog glazbenog programa uključuje buffet večeru. U hotelu Eden doček nove godine iznosi od 560 kuna naviše po osobi po danu, a pripremljeni su trodnevni i četverodnevni paketi.

U Poreču će biti veselo u velikom broju hotela, iako će dio njih svoju novogodišnju proslavu nadograditi dočekom na otvorenom u centru grada gdje će ove godine nastupiti Gibonni. U hotelima Valamara - Diamantu i Crystalu - pripremaju novogodišnju večeru, tombolu i glazbeni program. Goste će u sobi dočekati boca istarskog vina, a u prvom danu 2013. godine doručak u sobi te novogodišnji brunch. Cijena trodnevnog paketa za dvije osobe s uključenom novogodišnjom večerom je od 750 eura naviše. Hoteli Riviera i Pical nude paket dočeka na otvorenom. Cijena dvodnevnog paketa za dvije osobe iznosi 150 eura i više.

Hoteli Plave lagune Parentium, Materada i Plavi nude standardnu ponudu, a cijene im se kreću od 78 do 196 eura. Svakako će biti zanimljivo i u Grand Hotelu Palazzo u samom centru Poreča koji je svoj novogodišnji program nazvao "Habsburška otmjenost susreće venecijanski šarm", a doček počinje zabavom s dvorskim ludama i proročicama, originalnim kostimima, živom glazbom i glazbenim vatrometom. Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi je 294 eura.

Doček uz wellness priprema se u novigradskim hotelima Maestral i Laguna, i to od 55 eura naviše te umaškim hotelima Sol Aurora, Sol Garden Istra i Melia Coral gdje su cijene paketa za dvije osobe od 350 eura naviše. 

Otvoren je i pulski Park Plaza Histria, a organizira se i doček u medulinskim hotelima Belvedere i Holiday gdje se priprema novogodišnji vatromet. Cijene novogodišnjih višednevnih paketa za dvije osobe su već od 750 kuna naviše. Hotel Histria omogućuje i doček za lokalno stanovništvo u restoranu hotela za 600 kuna. Tu je standardno otvoren i hotel Riviera, za sve one koji dočekuju novu na otvorenom uz program u organizaciji Grada gdje se planira nastup Nene Belana.

Onome tko želi dočekati 2013. u unutrašnjosti na raspolaganju su hoteli u Motovunu, Istarskim toplicama, Brtonigli, Bujama…  (B. BAN)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter