Nova web stranica za sretna djetinjstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U petoj godini partnerstva za djecu izmedu UNICEF-a i T-Hrvatskog Telekoma te uz pocetak obilježavanja 20. rodendana Konvencije o pravima djeteta, UNICEF i HT pokrecu novu internetsku stranicu unicef.tportal.hr, koja je namijenjena roditeljima, djeci i svima kojima je stalo do buducnosti djece.

Odgovor je to na potrebe roditelja koji su u brojnim UNICEF-ovim istraživanjima izrazili želju da savjete o roditeljstvu dobivaju putem medija. Na novoj ce internetskoj stranici roditelji moci naci brojne savjete strucnjaka, kao i iskustva roditelja o odgoju, prehrani i razvoju djece, kako u tekstualnom dijelu, tako i videoformatu. Osim multimedije, unicef.tportal.hr prvi ce objavljivati UNICEF-ove publikacije i brošure te ih uciniti dostupnima u elektronickom formatu.Uz savjete za roditelje stranica ce redovito pratiti i novosti o UNICEF-ovim aktivnostima, a u skorom planu su i chatovi s UNICEF-ovim ambasadorima dobre volje te uvodenje rubrike za roditelje - "Pitajte strucnjaka".

Dodatno, svi ce posjetitelji putem ove stranice moci lako i izravno donirati sredstva za UNICEF-ove programe za djecu, kojima se nastoje poboljšati život djece od rodenja do adolescencije. UNICEF-ovi programi pokrivaju široki raspon skrbi o djeci - od unaprjedenja skrbi za majke i novorodenu djecu u rodilištima do potpore obiteljima s najmladom djecom i djecom s teškocama u razvoju te promicanja udomiteljstva i smanjivanja nasilja medu djecom.


Podijeli: Facebook Twiter