Nova web stranica Radio Maestrala

(Manuel ANGELINI)
(Manuel ANGELINI)

Pulski Radio Maestral sutra će aktivirati svoju novoobogaćenu web stranicu (www.radio-maestral.hr). Osim na osobnim računalima, stranice će se moći pregledavati i na smartphoneima i tabletima, a cjelovit sadržaj (tekst, fotografije i video) moći će se lako dijeliti na društvenim mrežama i servisima Facebook, Youtube, Instragram…

- Radio kao medij ne može se u ovom stoljeću oslanjati samo na svoj tradicionalan "proizvod" zvuk, kaže glavni urednik Radio Maestrala Borko Livić. Ističe da im je na novim internetskim stranicama posebna želja ostvariti interaktivnu suradnju sa slušateljima.

Uz već dosadašnju mogućnost audiostreama, uskoro će Maestral na webu nuditi Ustream (video iz studija), Youtube kanal za sve radijske, ali i slušateljske videouratke, soundcloud kutak, events (web pandan navigatora) te kolumne koje će slati sami slušatelji.

- Ukoliko odlaze na koncert ili putovanje, manifestaciju, utakmicu ili imaju oštro oko koje zapaža intrigantne detalje svakodnevnog života Pule, slušatelji nas mogu kontaktirati putem naše web stranice i poslati tekst, fotografije i video, kaže Livić. Takva interaktivna suradnja sa slušateljima, dodaje, može vremenom postati i suradnja u eteru. (Zoran ANGELESKI; snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter