Nova dojava o bombi jutros uznemirila Zagrepčane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nova dojava o bombi rano jutros je ponovno uznemirila građane zapadnog dijela Zagreba. Naime, jedan građanin primijetio je je pvc vrećicu odloženu pored benzinske postaje INA-e na Aleji Bologna i pozvao policiju.

Po izlasku na teren policija je blokirala promet, ali su pirotehničari utvrdili da u vrećici nema ništa sumnjivog pa je promet normaliziran nešto prije 11 sati.

Podsjetimo, u posljednjih nekoliko dana dvije su eksplozije uznemirile građane, sumnjalo se na terorizam, ali je policija kasno sinoć takvu mogućnost isključila.

Prema neslužbenim informacijama, policija je istragu usmjerila na 53-godišnjeg muškarca, ozlijeđenog u eksploziji 11. siječnja na autobusnoj stanici u Stenjevcu. Taj 53-godišnji paraglajder još uvijek nema status osumnjičenika, a policija prikuplja dokaze koji bi mogli dovesti do konačne potvrde da je upravo on odgovoran za postavljanje naprave koja je u petak devet minuta poslije ponoći uznemirila Zagrepčane. (Tportal.hr)
 

Policija: Sadržaj u vrećici kod benzinske nije bio opasan
Zagrebačka policija jutros je nakon dojave građana blokirala Aleju Bologna zbog uočene pvc vrećice sa sumnjivim sadržajem, a obavljenim pirotehničkim pregledom utvrđeno je da u vrećici nije bio opasan sadržaj, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava.

Policija je oko 9.30 sati dobila dojavu građana da je u blizini benzinske postaje uočena pvc vrećica s nepoznatim sadržajem, nakon čega su na mjesto događaju otišli i pirotehničari.

"Pirotehnička služba obavila je pregled i utvrdila je da je nalaz negativan", kazala je danas glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Dušanić. Promet Alejom Bologna bio je zaustavljen oko pola sata dok se obavljao pirotehnički pregled. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter