Nova atraktivna imena na Seasplash festivalu

Newham Generals
Newham Generals

Iz udruge Seasplash najavljuju nova imena izvođača 11. Seasplash festivala, a među njima su Newham Generals, poznati britanski grime/dubstep dvojac, Dubblestandart, pioniri austrijskog duba koji će tom prilikom nastupiti s posebnom gošćom Jazzmin Tutum, Jahcoustix, jedan od najaktivnijih i najpopularnijih predstavnika europske roots reggae glazbe, Fogata Sounds, začetnici rub a dubstep stila, domaći live dub act Dubble, te DJ kolektivi Chew the Fat! Croatia (Yesh, DMT & MC Tone Touro) i Balkan Kolektiv.

Za razliku od prve objave popisa izvođača ovogodišnjeg izdanja festivala, među kojima su dominirali oni dub reggae usmjerenja, ovom prilikom iz Seasplasha najavljuju nastupe novopotvrđenih izvođača, koji dobrim dijelom dolaze iz raznovrsnih, stilski srodnih usmjerenja, koja se protežu od roots reggaea preko grimea i dubstepa do trapa i drum'n'bassa.

Festivalske cijene ulaznica za Seasplash festival u pretprodaji za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i  Srbije iznose do 1. lipnja 310 kuna, do 1.srpnja 340 kuna i do 18. srpnja 370 kuna. Ulaznice za EU i ostatak svijeta su 50 eura. Cijena ulaznice na dan festivala i na ulazu iznosit će 390 kuna za sve. Festivalske ulaznice uključuju besplatno kampiranje unutar lokacije uz vlastitu kamping opremu. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter