Nosite li suknje?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Volite li suknje? Ponekad žene zaziru od tog prekrasnog i ženstvenog komada jer zahtijeva malo više truda od obicnih traperica.

U suknji morate paziti kako sjedite, ne možete samo nabaciti nešto preko nego morate kombinirati, a i ako nosite hulahopke uvijek puknu kada vam se žuri.

Sve su to samo isprike, jer suknja spada u kategoriju idealnih komada za svaku prigodu. Kad nosite suknju, baš kao i kad nosite haljinu, cijeli se styling vrti oko nje.

Minice
su uvijek pri samom vrhu najomiljenijih suknji. Mogu biti slatke, seksi, glamurozne, sportske... izbor je uistinu velik (možda i najveci od svih modela) i svakako bi trebali imati barem nekoliko u ormaru. Možete ih nositi na japanke, platnene tenisice, ravne ili visoke sandale peep toeice i svaku drugu obucu koja vam padne na pamet.

Najveca mana im je što zahtijevaju savršeno oblikovane noge. Možda vaše nisu takve, ali ih svejedno nosite ukoliko vam se svidaju, samo izbjegavajte obucu koja vas "reže" u gležnju poput rimljanki.

Suknje duljine oko koljena
su obicno favoriti poslovnih žena i žena u pokretu. Ispod ili iznad koljena- stvar je osobnog ukusa, ali samo iznimno visoke i vitke djevojke u kategoriji Blanke Vlašic si mogu dozvoliti da nose ove suknje bez visokih peta. Zato nabavite udobne wedgesice i veselo zakoracite u ljeto!

Maksi suknje
su tek nedavno doživjele comeback i još uvijek nisu zaživjele na ulicama. Svakako bi trebali obratiti pažnju na njih jer su zgodna zamjena za maksi haljine, ali za razliku od haljina možete ih kombinirati s topom koji vam u tom trenutku odgovara. Ako se dvoumite, nabavite široki hippie model cvjetnog uzroka kojeg cete moci kombinirati od jutra do veceri i nositi na udobne ravne sandale.


Podijeli: Facebook Twiter