Nosite li odjeću s rupicama?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Otkako je Balmain prije nekoliko sezona lansirao vrtoglavo skupe pamučne T-shirtove s rupama (cijena im se kretala oko 1.600 američkih dolara), iznimka je s vremenom prerasla u trend koji danas viđamo u ponudi brojnih modnih brandova.

Neki će ovaj modni diktat smatrati apsurdnim, no drugi dio publike mogao bi se pronaći u ovim više ili manje uništenim odjevnim komadima te ih uklopiti u svoj stil.

Namjerno pokidane majice i džempere možete po pristupačnoj cijeni pronaći u ponudi high street brandova kao što su Asos i Zara, a možda najbolji dizajn nude popularni američki dizajneri, čija je ponuda okupljena u zagrebačkom concept dućanu Vešmašina.

Nasty Gal, Rebel Yell, UNIF i Wildfox Couture samo su neki od brandova čije su ionako cool majice dobile tretman kidanja i paranja materijala na strateškim mjestima.

Ovi ležerni i nonšalantni komadi s modernim printevima mogu se kombinirati uz sve i nositi od jutra do večeri.

Svoju majicu s rupama možete napraviti i u kućnoj radinosti; sve što vam je treba jest jedna tanja majica ili vesta koju ste spremni žrtvovati i škare ili, primjerice, 'šmirgl' papir. (Fashion.hr)


Podijeli: Facebook Twiter