Nosi se cvjetni uzorak

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovog proljeca od glave do pete nosi se otisak ruža, narcisa, orhideja i tratincica (cesto sve to zajedno). Boje su živahne, podloga je bijela ili crna, a cvijece šareno s jednom prevladavajucom bojom, od zelene, narancaste, ružicaste, plave do žute i ljubicaste.

Suknjice su od cvrstog pamuka, nabrane, sežu do koljena, a faldice skrivaju i otkrivaju vesele buketice. Košuljice su od finih materijala poput svile, što nude primjerice Benetton, Sisley. Cvjetne tajice pronaci cete primjerice u Topshopu, a šalove na odjelu modnih dodataka u baš svakom ducanu.

Haljine sežu do poda, padaju ravno prema dnu s tankom gumicom u struku i bez naramenica su. Kraca varijanta je trendi dužine do koljena, a ako su na preklop imaju remen u struku. U X-nationu možete pronaci i cvjetni kombinezon, a i odijela s hlacama mogu biti itekako chic za isfurati ekstremni cvjetni look. Zašto ne?!

Cipele su posebna prica, sa šarenim livadama u glavnoj ulozi, lako je pogoditi. Nose se špagerice, belerinke, platnene tenisice, platforme otvorenih prstiju - sve je razigrano, a krajnje ženstveno.


Podijeli: Facebook Twiter