Nose se suknje na hlače

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako ste svoje teen godine provele u kasnim devedesetima uvjereni smo da ste barem jednom isfurale suknju na hlače! Moramo priznati da bismo fotografije na kojima smo odjeveni u takve kombinacije najradije bacili u koš i uništili svaki dokaz da smo to nosili, no nekim poznatim dizajnerima upravo je taj trend poslužio kao inspiracija za aktualne kolekcije.

Modna kuća Chanel i dizajner Marc Jacobs samo su neka od imena kojima se ovaj trend očigledno sviđao pa su ga odlučili vratiti u modu ove jeseni.

Naravno da njihove kreacije izgledaju odlično i nosili bismo ih bez problema jer su se poigrali različitim slojevima u istim tkaninama i uzorcima pa je konačni rezultat jako cool. S obzirom na to da je riječ o dizajnerskoj odjeći koju si može priuštiti tek nekolicina vas, savjetujemo vam da fotografije s piste iskoristite kao inspiraciju za neki od vaših budućih stylinga ili da se bacite u potragu za savršenim materijalima od kojih će vam vaša krojačica sašiti kombinaciju inspiriranu ovim trendom! (Fashion.hr)


Podijeli: Facebook Twiter