Nose se ogrlice od žutog zlata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trendovi u dizajnu nakita ovog proljeca i ljeta su masivni, oversized komadi koji su apsolutni hit. Bez obzira na modni stil koji njegujemo, svake godine treba u njega udahnuti dašak trenda. Nije potrebno mijenjati kompletnu garderobu ili odbaciti sav dosadašnji nakit, vec ga samo treba "zavrtjeti" na drukciji nacin, spojiti ga s dosad nespojivim, dopuniti novom sitnicom ili u krajnjem slucaju samo ga ostaviti da "odleži" jednu sezonu.



Ljubiteljice bižuterije ovo ce proljece pamtiti po bezbrojnim mogucnostima. Metalne ogrlice, narukvice i prstenje s velikim kristalima u svim bojama tek su dio price, jer ove su godine u modi i masivne narukvice zebrastih, leopardskih ili nekih drugih životinjskih uzoraka, dugacki masivni lanci, ali i velike ogrlice s uocljivim privjescima koji ce se pojavljivati i na narukvicama. A kad smo kod narukvica, u modi su glomazne narukvice koje ce se nositi ne samo oko ruke, vec i oko gležnja.



I još nešto, ovog se proljeca žuto zlato vraca u modu, a dopuštene su i sve kombinacije, pa pa cak i one žutog i bijelog zlata. U trendu je i veliko kamenje na prstenju, ali i ono s puno malih kristala, kamencica ili briljanata. No krenimo redom, jer blještavo proljece prepuno je iznenadenja.



Veliki kolutovi su se vratili! Naušnice tog tipa nosile su se davnih dana, a sramežljiv povratak bilježe u 2007. godini. Ove su godine definitivno zasjele na prijestolje. Dakle, za ovo ljeto izvucite svoje zaboravljene velike zlatne krugove i ne skidajte ih!



Poželjni su svugdje, gdje god ih možemo objestiti, bez obzira na to radi li se o narukvici, ogrlici, satu ili prstenu. Jednostavno, privjesci su totalno in, bilo da su od zlata, srebra ili ukrašeni kamencicima.

Dok je prošle godine tek bio nagovještaj kamenja u boji, i to tek u crvenoj, bijeloj i plavoj, ovu ce godinu obilježiti raznobojno kamenje.

I na kraju, ogrlica koja ce dekolte ciniti zanimljivijim, ali i davati sjaj licu. U skladu s trendovima ovogodišnja ogrlica je zlatna s puno kamencica.


Podijeli: Facebook Twiter