Nose se nove Borovo balerinke

Sa snimanja novog kataloga Borova u Puli
Sa snimanja novog kataloga Borova u Puli

Snimanje novog kataloga "Proljeće-ljeto 2015", najstariji hrvatski proizvođač moderne kožne, gumene i gumeno-platnene obuće, vukovarska tvrtka Borovo odradila je tijekom vikenda u Istri - na Brijunima i u Puli. Tea i Lea Borovu su obuću tako prošetale kod Zlatnih vrata, Arene i po pulskom Forumu.

Novi modeli

Kako doznajemo od Gordana Kolundžića, predsjednika Uprave Borova, novi katalog za domaće i strane kupce izlazi za oko mjesec dana, a donosi čak 80-ak novih modela.

- Nova edicija donosi odmak od tradicionalnih kolekcija Borova te je u potpunosti prilagođena mladim generacijama, navodi Kolundžić uz riječi da je nositelj cijelog kataloga nova balerinka brendirana pod imenom "My balerinas", a koja dolazi u najrazličitijim bojama i materijalima – od trapera do kože.

Osim balerinki u katalogu će se naći i brojni drugi modeli sandala, izrađenih od platna i kože, a novost su i kožne platforme.

Inače, modni su editorijal odlično odradile mlade djevojke Lea i Tea, i to pod budnim okom zagrebačkog snimatelja Ivana Zadre.

Visoka kvaliteta

- Borovo, vukovarska tvrtka osnovana daleke 1932. godine prošla je mnoga razdoblja, kako uspona i padova, no hrabro kročimo dalje s novim idejama, odmičući se polako od starog i ulazeći u nove sfere dizajna, naveo nam je Kolundžić uz riječi kako svi pokazuju puno sentimenta i domoljublja prema Vukovaru u Dane sjećanja, no činjenica je da ova vukovarska tvrtka da bi opstala mora prodati svoj proizvod, a koji je, osim što je domaći, i visokokvalitetan.

- U Borovu trenutno radi tisuću ljudi, kojima bi sigurna budućnost bila zagarantirana kada bi svaki sedmi stanovnik Hrvatske barem jednom godišnje kupio po jedan naš proizvod, zaključuje Kolundžić. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter