Nose se haljine u jarkoj boji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mala crna haljina je modni klasik, ali u ovo promjenjivo, više manje kišno vrijeme predlažemo da dašak sunca u svoj svakodnevni život, pa tako i na posao, unesete nošenjem haljine jarke boje!

Možda vam pomisao nošenja jarko žute haljine u ured daje dojam apsurda, no uz pravi kroj haljine, i naravno, odgovarajuci asesoar možete djelovati jednako poslovno koliko i u obicnoj sivoj haljini. Paleta boja se proteže od žute do ljubicaste, pod uvjetom da je boja uistinu izražajna!

Ovakve haljine predložili su mnogi renomirani dizajneri poput Diane von Furstenberg, Jasona Wua, Rolanda Moureta, Moschina, Tibi, Donne Karan...

Car haljina u jarkoj boji jest i u tome da skidanjem sakoa iz poslovnog looka vrlo lako mogu postati prikladne za koktele nakon posla, ili jednostavno, izlazak.

No, pripazite na neke detalje! S obzirom na poslovni ambijent, prikladno je nositi samo one haljine i suknje koje pokriju koljena ili ih samo decentnije otkrivaju. Izrez haljine ne mora nužno biti zatvoren do vrata, ali mora biti primjeren.

Haljinu kombinirajte s jednostavnim crnim sakoom, neprozirnim crnim najlonkama i malo atraktivnijim štiklama koje ce stopiti s nogama. Dodajte veliku crnu kožnu torbu i decentne crne naušnice i možete na posao.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter