Norino stanje se pogoršalo, liječenje zaustavljeno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Facebook stranici Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV objavljeno je kako se stanje male Nore Šitum pogoršalo te kako sada zbog određenih komplikacija, koje nisu navedene, nije moguće nastaviti liječenje.

"Dragi naši , stanje naše NORE FORE, naše lavice nažalost je pogoršano i iznad svega joj je potrebna Vaša snaga... Vaše misli i Vaše molitve... Naime, pojavile su se određene komplikacije koje trenutno onemogućuju daljnje liječenje... Ali naša NORA FORA svaki puta je uspjela pobijediti nemoguće , nemoguć se činio i iznos potreban za odlazak u Ameriku , uspjeli ste svi VI, snaga Vaših srca .... Šaljimo joj vojsku anđelčića i najljepših misli... NORA u mislima, Nora u srcu', molba je koju je njena majka poslala svima".

Podsjetimo, nakon velike akcije za Norino eksperimentalno liječenje u SAD-u, koja je podigla Hrvatsku na noge, prikupljen je traženi iznos od 4,7 milijuna kuna. Teško bolesna djevojčica Nora Šitum tako je prije četiri tjedna stigla u Dječju bolnicu u Philadelphiji i započela borbu svog života, piše Jutarnji list. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter