Nola snimila spot za pjesmu "Ljubiš me"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U mraku velike dvorane Djecjeg centra Pula, bivšeg Pionirskog doma, Gabi i Marijan iz grupe Nola potpomognuti clanovima udruge FERR snimili su spot za pjesmu "Ljubiš me", koja je kao singl objavljena na proljece, a nalazi se na uspješnom albumu "Iznad oblaka".

Spot režiraju i montiraju Luka Juricic i Majkl Mikolic, dok je kamerom manevrirao Zlatko Pancic i radi se istovremeno s predstavom "Instant seksualni odgoj", koja ce upravo ovdje imati pretpremijeru vec iduce srijede, a režiraju ju Juricic i Mikolic.

"Ljubiš me" je peti spot, ali šesti singl s albuma "Iznad oblaka", a u grupi Nola planiraju snimiti video i za pjesmu "Umorna", kako nam je najavio Marijan Jelenic koji je radio glazbu za spomenutu predstavu.

U spotu za "Ljubiš me" pored njega i Gabi sudjeluje i desetak mladih glumaca amatera, clanova udruge FERR, od kojih se neki pojavljuju i u predstavi, a Ugo Korani i Ivona Ducic glume Marijana i Gabi kada su bili mladi. Jednostavno, kako nam rece Jelenic, poruka spota je da ljubav pobjeduje sve probleme i nedace.

Radnju spota koja se u cijelosti dogada na pozornici Doma Luka Juricic, kojem je ovo drugi put da se prihvatio režije glazbenog videa, pokušao je spojiti s pricom iz predstave u kojoj se "Ljubiš me" koristi uz još jedan veliki Nolin hit "Dio tebe". O predstavi Juricic kaže da govori o prvom seksualnom iskustvu tinejdžera i o svim problemima na koje nailaze.

"Tinejdžeri zapravo stjecu iskustva na nestrucan nacin, kroz ulicu", kaže Juricic, napominjuci da predstava nece biti odgojna, a temom i jezikom ce biti bliska mladima, tim više što u njoj glume srednjoškolci, clanovi FERR-a.

Inace, u Srbiji i Crnoj Gori je ova predstava, ciji tekst potpisuje ?orde Milosavljevic, veliki hit.


Podijeli: Facebook Twiter