Nola objavila singl i spot "Negdje između"


"Negdje između" naziv je novog singla pulske grupe Nola čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, dok ritam sekciju čine Robert Slama i Dean Vitasović. Spot za singl režirala je Puljanka sa zagrebačkom adresom Marijana Četković. Uz odmak od tmurne svakodnevice i pružanje sunčanog optimizma za predstojeće jesenske dane, u spotu je naglasak stavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose.

Osobno, bračno, ljubavno i životno sazrijevanje oslikano je kratkim i poetičnim malim filmom ceste, gdje glumci Lućija Travičić i Valter Roša prolaze svoju prošlu, sadašnju i buduću vezu na lokacijama istočne obale Istre. Putujući u spačeku, glumački dvojac proživljava breme nesavršenih ljudi i odnosa, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja.

Prethodni Nolin singl "Moj svijet" punih je 25 tjedana proveo na listi najemitiranijih radijskih singlova, a s pjesmom "Negdje između" naći će se na novom studijskom albumu, koji će biti objavljen početkom iduće godine. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter