Nola 25. lipnja pred domacom publikom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Punih 12 godina od posljednjeg velikog koncerta pred svojim sugradanima pulska grupa Nola nastupit ce iduceg petka, 25. lipnja, na terasi kluba Uljanik. Osim starih hitova "Dio tebe" i "Osmijeh" predstavit ce aktualni album "Iznad oblaka", a time i istoimeni najslušaniji singl, za koji su nedavno osvojili Porin za pjesmu godine.

Pjevacica Gabrijela Galant Jelenic rekla je na konferenciji za novinare u cetvrtak da je ovaj koncert za njih veliki izazov.

"Najteže je pred domacom publikom, no jedan od razloga zašto smo se ponovno okupili je i taj što je publika tražila naš povratak, a i atmosfera na svim našim dosadašnjim koncertima u Puli bila je odlicna. U petak ocekujemo stare obožavatelje i nove klince", rekla je.

Voditelj klupskog programa Zlatko Gotovac prenio je rijeci hvale Dušana Vesica, glazbenog znalca i autora dokumentarnog filma o Ekaterini Velikoj, koji mu je kazao da je Nola jedina grupa iz '90-ih koja ima pozitivni filing i koja pokazuje da se, mimo financijskih interesa, ima smisla baviti glazbom.

Uoci pocetka svirke, koji je najavljen za 23 sata, posjetitelji ce imati priliku vidjeti novi videospot za singl "Bez tebe".


Podijeli: Facebook Twiter