Nogometaši Istre 1961 vratili se treninzima

Andrea Ottochian (Arhiva/M. MIJOŠEK)
Andrea Ottochian (Arhiva/M. MIJOŠEK)

Poslijepodnevnim treningom u Štinjanu nogometaši Istre 1961 vratili su se uobičajenom obavezama. Trener Igor Pamić svojim je pulenima dao slobodno od subote ujutro, više popuštanja nema, treba svojski zapeti kako bi se nedjeljno gostovanje na Poljudu dočekalo u što boljem ozračju. Njega će umnogome skrojiti i zdravstveni karton "zeleno-žutih" koji je silom prilika diktirao ritam rada tijekom prošlog tjedna.

Naime, nakon što su se u ogledu protiv Naft Tehrana ozlijedila petorica, a potom dan kasnije u srazu s Buzetom još dvojica pulskih nogometaša, 60-ak slobodnih sati koje je Paminjo dao svojim igračima dobro su im došli da se "pokrpaju". Zasad su još izvan stroja Nikola Prelčec i Ivan Zgrablić, premda je za očekivati da će se barem jedan, a možda i obojica priključiti momčadi prije gostovanja kod Hajduka.

Još ranije bi se u puni trening trebao vratiti Ahmad Sharbini, kojem problem predstavlja činjenica da mu je prilikom udarca koji je zadobio u srazu s iranskim prvoligašem pukla unutarnja sluznica nosa, što može pri pojačanom naporu dovesti do krvarenja.

Današnji trening preskočio je Andrea Ottochian. Razlog nije ozljeda, za promjenu, već viroza s povišenom temperaturom koja je mladog Rovinježa umjesto na teren, poslala u krevet.

S druge strane, trening su odradili Sandi Križman i Stipe Bačelić Grgić, a sve bolje izgledaju Alen Pamić i Mislav Anđelković, premda se vidi da je kod njih pauza ostavila traga i da još uvijek nisu spremni za 90 minuta bespoštedne borbe, ono što će "zeleno-žute" dočekati u Splitu.

Veseli povratak u momčad nakon odležane "žutice" Slavka Blagojevića, igrača koji će biti važan segment pulske igre na Poljudu, kao i činjenica da zbog kartona niti jedan "zeleno-žuti" neće preskočiti ogled protiv Hajduka.  (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter