Nogometaši Istre 1961 ozlijedeni u sudaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koja se u srijedu oko 15 sati dogodila u Ulici 1. maj u Vodnjanu lakše su ozlijedeni nogometaši Istre 1961 Goran Barišic i Andrej Prskalo.

Prema podacima iz OKC-a PU istarske nesrecu je izazvao Goran Barišic (policija je dala samo inicijale) za volanom  toyote, vozeci iz Pule u Rovinj, kamo su nogometaši išli na trening. Toyota je zbog neprilagodene brzine u desnom zavoju nakon raskrižja s ulicom San Rocco izletjela udesno i udarila u stablo, a zatim se odbila u seat toledo kojim je iz suprotnog smjera dolazio D. J. (23). Nakon sudara sa seatom toyota je udarila i biciklista A. B. (39) koji se kretao u smjeru Rovinja.

Kako je izvijestila policija, svi sudionici nesrece lakše su ozlijedeni. Zbog sudara je cesta bila zatvorena od 15.25 do 16.30 sati, a promet se odvijao kroz grad Vodnjan.

Premda je prizor na mjestu nesrece bio strašan na hitnoj medicinskoj pomoci je ustanovljeno da Barišic i Prskalo, osim jakih udaraca, nagnjecenja i ogrebotina, nisu pretrpjeli nikakve unutarnje povrede. Iz predostrožnosti ce Barišic nekoliko dana biti zadržan u bolnici na dodatnim pretragama, dok je Prskalo pušten kuci.


Podijeli: Facebook Twiter