Nogomet na Karolini: Pobjednici MNK Veruda

Malonogometni turnir na Karolini (M. ANGELINI)
Malonogometni turnir na Karolini (M. ANGELINI)

Pobjednik jedinstvenog malonogometnog turnira koji se tijekom protekla dva dana održavao na Karolini, odnosno u fun zoni "Circus Maximus" je Malonogometni klub Veruda.

Pobjedničku ekipu čine Branislav Glamočanin, Bojan Barišić, Dalibor Savić, Denis Bošnjak, Darko Šumanovac i Kristijan Rakovac dok je voditelj ekipe bio Damir Pauletić. Drugoplasirana je ekipa "Saso Mange", treći su Limpersi dok su se na četvrto mjesto smjestili članovi ekipe "Fisherman's friends".

Na turniru je nastupilo ukupno 12 ekipa - 11 iz Pule i jedna iz Labina, a za najbolje su predviđene i vrijedne nagrade - ulaznice za hokejaške utakmice, dresovi. Pobjednici će dobiti i jedinstvenu priliku predstaviti se na utakmici između Medveščaka i Vienne Capitals. 

Turnir se igrao na terenu dimenzija 22 puta 14 metara, koji je izgledom isti kao hokejaški teren, a udarci su se upućivali na prave hokejaške golove. Sutrašnji je dan na Karolini namijenjen najmlađima koji će se također okušati u igranju malog nogometa. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter