Nogomet i riba na sto nacina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu trodnevnih Medulinskih noci u nedjelju je na rivi održana Žuta noc, fešta koju vec godinama organizira Nogometni klub "Medulin".

Riva je zbog velike gužve bila jedva prohodna, a pronaci parkirno mjesto bilo je skoro nemoguce. U gastronomskoj ponudi vecinom su bili morski specijaliteti - na dva štanda medulinski su nogometaši posjetiteljima pripremili orade, brancine i kalamare na žaru, a specijalitet veceri bio je brudet od jastoga.



Da bi fešta imala nogometni karakter, pobrinuli su se clanovi nogometnog kluba, koji su publici pokazali svoje vještine. Najmladi su se nogometaši natjecali u raznim igrama, a najzanimljivija je bila ona u kojoj su loptu morali ubaciti u gol kroz automobilsku gumu. Najprecizniji pucaci koji su dva puta pogodili cilj nagradeni su sladoledom.

Zanimljiv nastup ispred pozornice imali su Miran Pirner i Gabriel Gavric-Tomic, "freestyle" nogometaši, koji su brojnim trikovima s loptom oduševili medulinsku publiku. Natjecali su se na mnogim prvenstvima diljem Hrvatske i Europe, a tim atraktivnim sportom bave se vec pet godina.



U glazbenom programu posjetitelje su zabavljali Sergio Valic i trio Mažinin te mladi bend Incident koji je, uz neke autorske pjesme, svirao poznate rock hitove.

Medulinske noci pocele su u subotu nastupom pjevaca Dražena Zecica i velikim vatrometom, a trodnevna manifestacija završila je jucerašnjom feštom pod nazivom Medulinska noc i nastupom grupe Highlanders.


Podijeli: Facebook Twiter