NOFX u Zagrebu 25. lipnja

NOFX
NOFX

NOFX, jedan od najdugovječnijih, najpopularnijih i najuspješnijih nezavisnih punk rock bendova, 25. lipnja stiže na INmusic festival u Zagreb i bit će to njihov prvi koncert u glavnome gradu.

NOFX je osnovan u Kaliforniji, a vrhunac popularnosti doživio je sredinom 90-ih godina mješavinom punk rocka, skate punka te ska elemenata. Nikad nisu potpisali ugovor s nekom velikom diskografskom kućom, a ponude televizijskih kanala kao što su MTV ili VH1 redom su odbijali. No, i bez podrške mainstream medija stekli su ogromnu popularnost i dosad prodali više od šest milijuna albuma. U Zagrebu će tako njihova vjerna publika imati prilike čuti hitove kao što su "Leave It Alone", "Bob", "Linoleum", "The Longest Line", "Murder The Government", "We Called it America" i druge.

Ulaznice za INmusic festival 2013 po redovnoj cijeni od 349 kuna prodaju se u svim poslovnicama Tisak media centra, a mogu se naručiti i putem Tisak media webshopa. Ulaznicu je moguće nabaviti i za 50 kuna nižu cijenu za što treba posjetiti internetsku stranicu INmusic festivala www.inmusicfestival.com. Festival će se održati od 24. do 26. lipnja a program se još popunjava. Inače, nastup na ovogodišnjem INmusicu već su potvrdili još jedni legendarni punkeri i to Iggy and the Stooges. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter