Nocni provod na pješcanoj plaži

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Medulinska pješcana plaža Bijeca, svakodnevno prepuna kupaca, navecer promijeni svoj karakter i postane pravo odredište za izlazak mladih.

Prekrasan ambijent, blizina mora, zgodne djevojke i vesela atmosfera svakodnevno privlace brojne mlade u tamošnji popularni beach bar Barracuda.

Daleko od vreve, buke i pretjeranog kica i šarenila medulinske rive, mladi u Barracudu dolaze svake veceri da bi se sastali s prijateljima i popili pokoje pice. Buduci da Pula mladima ne nudi adekvatnu zabavu, beach bar posjecuju vecinom mladi i studenti iz Pule i okolice, a cesto navrate i turisti.

Preko tjedna su veceri ležernije i posjetitelji ih provode u razgovoru i smijehu, dok preko vikenda ovaj beach bar postaje mjesto partija, plesa i dobre muzike uz glazbu raznih DJ-eva.

Ambijent je ureden iskljucivo od prirodnih materijala - drva, bambusa i trstike. Stolovi i stolice su napravljeni od debla, a separee, koji postaju plesni podiji, predstavljaju dvije barke. Romanticnu atmosferu upotpunjuju baklje zabodene u pijesak i ferali koji diskretno osvjetljavaju prostor.


Podijeli: Facebook Twiter