Nocna kupovina uz sniženja i modne revije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Gotovo 50 pulskih trgovina u centru grada otvorit ce svoja vrata Puljanima i turistima za "late night shopping" u petak od 20 do 24 sata, najavljeno je na konferenciji u pulskoj Turistickoj zajednici.

Kako je navela njezina predsjednica Sanja Cinkopan Korotaj ova je manifestacija nastavak prošlogodišnje manifestacije "Praznici u gradu", a želja im je da postane tradicionalna. Inicijativa je što je vrlo važno, napomenula je Cinkopan Korotaj, došla od strane samih trgovca koji rade u centru grada, posebice od Elide Cerovac-Bakiš, koja je lani cijeli projekt i pokrenula.

Sergio Stupar iz pulskog udruženja obrtnika naveo je da se nada kako ce Puljani manifestaciju prepoznati i brojne popuste, koji ce se kretati do 50 posto, iskoristiti za kupnju.

Osim popustima Puljani i turisti u grad ce se, na inace neradni dan, pokušati namamiti, kako je navedeno, i brojnim dogadanjima. Tako ce se na Portarati, ulici Sergijevaca i Ciscuttijevoj ulici održati modne revije dok ce agencija "Avenu" proslaviti 20 godina rada glazbenim programom na Portarati u kojem ce nastupiti jazz orkestar i Trio Val.

Organizatori manifestacije su Grad Pula, Hrvatska gospodarska komora, Udruženje obrtnika Pula te pulska turisticka zajednica. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter