Noc vrhunske elektro glazbe na izmaku godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Noc prije novogodišnje proslave prepun umaški Garage docekao je nastup elektronskog projekta Sasha Lopez. Rijec je o istoimenom moldavskom DJ-u koji je s rumunjskom pjevacicom Ale Blake i americkim vokalom Broonom utemeljio troclani sastav.

Iako je samostalno Sasha Lopez na sceni prisutan više od pet godina, a njegovi miksevi uvrštavani su u renomirane kompilacije "Ministry of Sound", prošloljetni hit "All my people" te ideja o vokalima na pozornici donijeli su mu dosad najveci uspjeh.



Ta pjesma, ali i drugi brojevi, kao što je "Weekend", probili su glazbene granice istocne Europe te ga ucinili popularnim prvenstveno u Španjolskoj, Njemackoj i Portugalu. Malo po malo Sasha Lopez postao je prisutan u izborima brojnih europskih radiopostaja, a na izmaku godine o njegovom talentu i energicnom i nadasve ritmicnom elektro zvuku svjedocili su posjetitelji Garagea.

Nakon uvodnih remikseva i uobicajenog pozdrava publici, Sashi Lopezu na uzvišenom DJ-pultu pridružila se atraktivna Ale Blake, a njen dolazak na pozornicu kao da je publici dao dodatni zamah.

Nakon nekoliko stvari prikljucio im se pjevac Broono, a posebnost nastupa bila je u tome što su dobar dio nastupa Ale Blake i Broono proveli medu posjetiteljima.

U za tu vrstu glazbe klasicnom dvosatnom setu glazbenici projekta Sasha Lopez napravili su pravi štimung i rasplesali sve na krcatom podiju. Baš zbog jedinstvenog nastupa i nacina izvedbe ovih umjetnika predposljednja vecer u godini zasigurno ce posjetiteljima ostati dugo u sjecanju.


Podijeli: Facebook Twiter