Noc hard rock antologije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kad uparite opuštenu atmosferu sa scenskom karizmom i mracnim prostorom te tomu dodate i repertoar koji napamet zna svaki rocker koji drži do sebe - dobijete kaos kakav je sinoc zavladao u caffe baru Mimoza na koncertu zagrebackog AC/DC cover benda Problem Child.

Na bini pjevac i ritam gitarist Saša Vrbat Vrba, gitarist Robert Mahovic Maha, bubnjar Jure Baljak i basist Siniša Antunovic Medo, pred binom mnoštvo mladeži željne žestoke svirke, a u zraku magla - tako bi se u par rijeci mogao opisati subotnji koncert u dupkom ispunjenoj Mimozi. Osim obilate doze žestokih riffova iz tvornice sydneyskih rockera, Problem Child su opuštenošcu i kvalitetom dali publici više no dovoljan razlog da se potpuno raspameti, pjeva, pleše ili jednostavno znoji na mjestu s rukama u zraku.

Na repertoaru sami hit do hita legendarnog AC/DC-a, pa je tako publika divljala na "Problem Child", "Back in Black" i "You Shook Me All Night Long", užarivši se dodatno, ako je to ikako moguce, na doista antologijske stvari poput "TNT", "Tunderstrike" i "Highway to Hell".

Osim što žare i pale kao cover bend, Problem Child trenutno rade na svom prvom autorskom albumu koji bi se trebao ugledati svjetlo dana u prvoj polovici 2010., a za koji kažu da ce stilski veoma nalikovati glazbenom opusu AC/DC-a, no s tekstovima na hrvatskom jeziku.


Podijeli: Facebook Twiter