Nobilo Cetinski: Neka pravosude utvrdi istinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je poduzetnik Danko Koncar putem pulskog odvjetnickog ureda Gorana Veljovica istarskoj policiji i Županijskom državnom odvjetništvu u Puli protiv njih podnio kaznene prijave, do izjava Drage Radolovica, vlasnika tvrtke Istra Bavaria Agentur, te Vinke Cetinski, clanice Uprave Koncareve tvrtke Kermes ulaganja, usprkos višekratnim nastojanjima i dalje nismo uspjeli doci. Njih se, kao što je to vec poznato, u prijavama sumnjici za prevaru tešku 15-ak milijuna eura.

U Radolovicevoj tvrtki Istra Bavaria Agentur u Porecu na naš telefonski poziv odgovorila je jedna djelatnica i kazala da je Radolovic vrlo rijetko u firmi jer je uglavnom na terenu i da ne zna kada bi se i na koji nacin moglo s njim stupiti u kontakt.

Broj mobitela Vinke Cetinski je iskljucen pa smo nazvali Ivanu Nobilo Cetinski, njezinu snahu koja, pak, kao vlasnica marketinške agencije Nobilo i Cetinski obavlja poslove PR-a za tvrtku Kermas ulaganja u vlasništvu Danka Koncara.

"U trenutku kada sam saznala za optužbe ponudila sam Koncaru da raskinemo suradnju, što je on odbio rekavši da za to ne vidi razloga. Niti moj klijent ni moja obitelj ne traže da promijenim svoju poziciju ili da se opredijelim za jednu ili drugu stranu.

Ljudski suosjecam i s jednom i s drugom stranom, jer svatko od njih misli da je u pravu, pa zato treba prepustiti pravosudu da utvrdi što je istina", rekla nam je Ivana Nobilo Cetinski, dodajuci da Vinka Cetinski zasad nece davati nikakve izjave medijima.

Na pitanje je li joj poznato da je policija pocela s izvidima u tvrtki Kermas ulaganja ili tražila poslovnu dokumentaciju, Nobilo Cetinski odgovorila je da o tome nema informacija.


Podijeli: Facebook Twiter