NL Grupa birača Z. Peruška predstavila svoj program

Kandidati za pulsko Gradsko vijeće s nezavisne liste Grupe birača (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)
Kandidati za pulsko Gradsko vijeće s nezavisne liste Grupe birača (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Nezavisna lista Grupe birača, čiji je nositelj Zoran Peruško, danas je na Forumu pred gradskom palačom predstavila svoj predizborni program za ulazak u Gradsko vijeće Grada Pule. Predstavljeni program obuhvaća poduzetništvo, aktiviranje zapuštenog zemljišta, humanost, uređenje grada "od kvarta do kvarta", uz napomenu da je Pula već na moru i ne trebaju joj megalomanski projekti.

Peruško je istaknuo da Grupa birača namjerava pomoći poduzetnicima tako da smanji zakupe gradskih prostora. Budući da je na listi puno humanitaraca i volontera, Grupi birača cilj je da dopru do svakog Puljanina za koje namjeravaju otvoriti Gradski odjel, čiji će fokus biti okupljanje svih humanitarnih udruga u Puli.

- Naša je lista sastavljena od običnih ljudi koji su u potpunosti neovisni i nikad nisu pripadali nijednoj političkoj opciji. Naglašavam još jednom, svi kandidati na listi su potpuno neovisni. Uglavnom je riječ o mlađim osobama, iako na listi ima i životno iskusnih. Svi su oni prepoznali namjeru da promijenimo stvari u našem gradu za boljitak Pule i njegovih građana, rekao je nositelj liste Grupe birača Zoran Peruško.

Na listi se uz Peruška nalaze: Igor Loparić, Jelena Nikolić, Damir Pauletić, Fabris Radin, Liliana Scomersich, Manda Brčina, Kristijan Rakovac, Katrin Percan, Marijan Brkljača, Ratko Milisavljević, Mirsad Spahić, Zoran Milikić, Amira Radola, Ivana Nikl, Dejan Zuber, Goran Urošević, Roland Marković, Marica Percan, Ozren Maletić, Mehida Bobić, Boris Filipović, Marija Božić, Damir Krajnović i Radislav Urošević.

- U posljednje vrijeme stalno slušamo o povratku Pule na more kroz megalomanski projekt nasipavanja obale, izgradnje šetnice i kojekakvih imaginarnih sadržaja. Pula je već na moru, treba samo iskoristiti taj resurs jer šetnicu imamo i samo je trebamo urediti. Prije toga treba sagraditi toliko dugo obećavanu parkirnu garažu koju vidimo na prostoru Hrvatskih željeznica, no otvoreni smo i za druge prijedloge jer na taj način jednim udarcem riješili smo dva problema - parking na rivi i šetnicu, rečeno je na predstavljanju Grupe birača. (Goran ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter