Nježno, cvjetno i elegantno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prošli je tjedan Lisca u hotelu Internacional predstavila svoju kolekciju donjeg rublja i kupacih kostima. Sudeci po motivima koji se kroz nju protežu, sezona proljece/ljeto 2010. godine bit ce vrlo cvjetna i elegantna.

Prevladavali su cvjetni motivi u Cheek kolekciji donjeg rublja i zaigrana djevojacka nježnost, dok su kupaci kostimi u ovoj kolekciji dobili dašak glamura uz neobicno izrezivanje i metalne krugove. Novost koju Lisca nagovještava su i kupaci kostimi s imitacijom dragog kamenja, ali i odstupanje od uvriježenih krojackih formi kroz izrezivanje košarica na nov i vizualno zanimljiv nacin.

Reviju su nosile domace manekenke medu kojima je posebno sjajila Tina Katanic koja je svakom prošetanom odjevnom predmetu dala i dašak svoje osobnosti. Ono što je prisutnima posebno zapelo za oko su svojevrsni accessories za plažu. Lagane ljetne haljine bojama su odgovarale nekim modelima kupacih kostima, a uz neke je modele dizajniran pareo. Tu su i elegantne i ženstvene pidžame i spavacice dok u Cheek kolekciji za spavanje prevladava opet cvijece.

Lisca je i ovaj put pazila na svoje najstarije poklonice, tako je dio kolekcije oduzet iz modernizacije, vec je ostao klasican i elegantan uz uvijek prepoznatljivu uporabu cipke. Za poslovne prigode tu je i kolekcija majica uz cvjetne printove, i to u bijeloj, bež i tirkiznoj boji, dok je crna kolekcija zracila elegancijom, ali opet uz nezaobilazno cvijece. Majice dopunjava kolekcija topova, tunika i košulja, a svi dizajnirani modeli mogu se nositi posebno, ali i ispod poslovnog odijela. Lisca se potrudila dizajnirati i nekoliko modela elegantnih haljina, ali i nekoliko više nego izazovnih korzeta, pa se može zakljuciti da su ovom kolekcijom za sljedecu godinu zaokružili kompletan "styling" svake žene.


Podijeli: Facebook Twiter