Njemica ozlijedila policajku, Nijemac šetao gol

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitska policija u četvrtak je uhitila i prekršajno prijavila 38-godišnju Njemicu koja je vrijeđala i fizički napala policajce, a potom i 33-godišnjeg Nijemca koji se gol prošetao Rivom.

Policija je jučer izvijestila da je Njemica u četvrtak oko 14 sati u Kaštel Štafiliću policajce prvo verbalno, a zatim i fizički napala kada su joj pokušali uručiti prekršajni nalog zbog remećenja javnog reda i mira jer je dan ranije, na Dan neovisnosti, u Kaštel Novom s prodavaonice skinula hrvatsku zastavu i njome se ogrnula.

Policajci su ju uspjeli privesti u postaju tek nakon što su joj na ruke stavili lisice. Jučer ujutro odvedena je pritvorskom nadzorniku zbog napada na policajce, pri čemu je policajka lakše ozlijeđena.

U četvrtak je uhićen i 33-godišnji Nijemac koji je oko 20 sati šetao gol splitskom Rivom naočigled prolaznika koji su negodovali, posebno zato što je na Rivi bilo i djece. I on je pritvoren u policijskoj postaji te je trebao biti odveden na Prekršajni sud zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter