Njemacka policija spasila DJ-a od nimfomanke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

DJ iz Muenicha, kojega je 57-godišnja Njemica zatocila na nekoliko sati kao seksualnog roba, izjavio je u utorak da ce tužiti za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode ženu koju je upoznao samo nekoliko sati prije u lokalnom kaficu.

Dieter S. (43) izjavio je listu T.Z. da je morao pozvati policiju kako bi ga izbavila iz stana Njemice natprosjecnih seksualnih apetita koja ga je zakljucala, sakrila kljuc i prisilila ga da na uzastopni seksualni odnos.

"Bila je totalno seksualno ugrožena i nije bilo šanse da me pusti van", rekao je Dieter i dodao da je, prije tog uskrsnog ponedjeljka, s njome tri puta imao dobrovoljni seks.

"Odlucio sam popiti pice nakon posla kada sam je upoznao i odmah smo se skapirali. Izgledala je jako atraktivno'", kazao je Dieter.

No, nakon prvog dobrovoljnog seksa Dieter je poželio otici. Tada je otkrio da je žena zakljucala sobu i sakrila kljuc kako ne bi mogao izaci iz stana. Želio sam pobjeci preko balkona, no bilo je previsoko, rekao je.

"Shvatio sam da sam zatocen i morao sam nastaviti sve dok nije zaspala, pa smo se seksali još pet puta", kaže Dieter.

Cim je žena zaspala, Dieter je izašao na balkon i pozvao policiju koja je stigla minutu kasnije. Pustila ih je u stan i smjesta im predložila da se prikljuce zabavi.

"Policajce je pokušala nagovoriti da im se pridruže, no bezuspješno", stoji u policijskom priopcenju.

Žena je uhicena i potom puštena uz optužnicu za prisilni seks i nasilno oduzimanje slobode.


Podijeli: Facebook Twiter