Nižetić: Daleko sam ja od seks simbola


Sutra navečer u 22 sata u porečkom klubu Byblos, a u povodu Dana žena, gostuje popularni mladi pjevač Luka Nižetić, poznat po hitovima "Ponekad poželim", "Proljeće", "Jugo", "Upomoć", "Tamo gdje me srce vuče" i drugima. Na sutrašnji koncert žene imaju besplatan ulaz, a što one koji dođu očekuje na ovom koncertu i što još voli raditi osim bavljenja glazbom ispričao nam je Nižetić u kraćem razgovoru.

- Što pripremate za koncert u Byblosu?

- Nas petorica na pozornici ćemo sve podrediti ženama. Ipak je Dan žena, točno u ponoć, dan kada slavimo i veličamo to što Lijepe naše maze, paze i brinu o nama, sto bi mi bez njih?! Bit će vrhunska zabava, dobra svirka i puno, puno znoja. Jako se veselimo dolasku u Poreč.

- Imate li i dalje želju nastupiti na Wembleyju ili biste se zadovoljili i s nekim drugim poznatim mjestom?

- Moj Wembley u subotu bit će diskoteka Byblos. Veličina prostora i količina ljudi ne garantiraju dobru zabavu i kvalitetnu svirku, ali jednog dana, tko zna, možda i pravi pravcati Wembley dođe na red.

- Doživljavate li sebe kao seks simbola? Opsjedaju li vas obožavateljice?

- Ne doživljavam se nikako, naročito kada se probudim na lijevu nogu kao sto je to danas. Seks simbol je Jim Morisson, daleko sam ja od toga. Sto se tiče obožavateljica, moram priznati da su poprilično pristojne i uljudne. Nisam imao nikakvih negativnih iskustava, dapače, uvijek su to lijepi i topli susreti, ili direktno s njima ili s njihovim grudnjacima na pozornici... haha…

- Osim što ste glazbenik, volite snimati spotove, putovati, plesati, kuhati, fotografirati... Odakle toliko interesa, je li to netko pobudio u vama ili ste sami otkrili ova područja? Imate li i još koji hobi pored ovih nabrojanih?

- Hobiji mi ispunjavaju svakodnevicu, dan cine slađim, životu dođu kao začin. Volim se umjetnički izražavati na raznim poljima, ali fotografija i video su mi posebne ljubavi. Jako me intrigiraju i daju prostora mom ludom i nemirnom duhu da se igra. Ne mogu stajati mirno stoga volim i putovanja, upoznavanja novih ljudi, mjesta i kultura. Imam "crve u dupetu" rekli bi kod nas u Dalmaciji. (M.RADIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter